Ingrediënten (taart voor vier personen):
250 gram volkorenbloem
120 ml water
60 ml olijfolie
beetje zout
(afhankelijk van het gerecht kun je er ook gedroogde kruiden aan toevoegen als oregano, basilicum of thijm)
Doe alle ingrediënten in een kom en meng met je handen tot het een glad deeg is geworden. Zet dit vervolgens minimaal een half uur weg in de koelkast. Als je klaar bent om het te gebruiken, rol je het met een deegroller dun uit en doet het in een ingevette ovenschaal.
Pingback: Recept: Hartige taart met zoete aardappel en courgette | Alles over eten
Pingback: Foodblogevent recept: Hartige taart met ui en pompoen | Alles over eten
Ziet er goed uit! Zou je het deeg (na het rusten) ook kunnen invriezen? Dan heb je je eigen kant-en-klaardeeg voor dagen dat je niet zoveel tijd hebt..
Pingback: Recept: Spruitjestaart met gerookte zalm | Alles over eten
Pingback: Recept: Tomatentaartje | Alles over eten
Pingback: Recept: Hartige taart met witlof | Alles over eten