Recept: Deeg voor hartige taart

Ingrediënten (taart voor vier personen):

250 gram volkorenbloem
120 ml water
60 ml olijfolie
beetje zout
(afhankelijk van het gerecht kun je er ook gedroogde kruiden aan toevoegen als oregano, basilicum of thijm)

Doe alle ingrediënten in een kom en meng met je handen tot het een glad deeg is geworden. Zet dit vervolgens minimaal een half uur weg in de koelkast. Als je klaar bent om het te gebruiken, rol je het met een deegroller dun uit en doet het in een ingevette ovenschaal.

6 thoughts on “Recept: Deeg voor hartige taart

  1. Pingback: Recept: Hartige taart met zoete aardappel en courgette | Alles over eten

  2. Pingback: Foodblogevent recept: Hartige taart met ui en pompoen | Alles over eten

  3. Ziet er goed uit! Zou je het deeg (na het rusten) ook kunnen invriezen? Dan heb je je eigen kant-en-klaardeeg voor dagen dat je niet zoveel tijd hebt..

  4. Pingback: Recept: Spruitjestaart met gerookte zalm | Alles over eten

  5. Pingback: Recept: Tomatentaartje | Alles over eten

  6. Pingback: Recept: Hartige taart met witlof | Alles over eten

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s