Even genieten met Lily’s Cupcakes

Ook al leef en eet je gezond, soms heb je gewoon even zin in iets lekkers. De makers van Lily’s Cupcakes hebben hier iets op bedacht. Want met Lily’s Cupcakes creëer je een verwenmoment voor jezelf. Cupcakes zijn de nieuwe rage, overgekomen uit Londen en New York, waar cupcakes al langer verkocht worden. Dus vanaf nu geen complete taarten meer, maar een klein cakeje voor jou alleen.

De cupcakes worden gemaakt met de beste ingrediënten als vers fruit, de beste chocola van Valrhona en bourbon vanille uit Madagascar. Op de site vind je de verschillende smaken, die maandelijks worden uitgebreid met de specials van de maand. Kies bijvoorbeeld uit Sparkling Vanilla, Red Velvet of één van de specials van deze maand: Really Rosie Vanilla (vanille cakeje met een topping van rozenwater) en Lily’s Lavender Tea (cakeje met theesmaak en een heerlijke lavendeltopping).

Op de site vind je een lijst met verkoopadressen en afhaalpunten. Verwen jezelf en zeker weten dat ook jij de cupcakes niet kunt weerstaan!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s