Recept: Tomaten met feta uit de oven

Simpel en lekker, Grieks en toch geheel van eigen hand. Dit heerlijke voorgerecht met tomaat en feta.

Ingredienten (4 personen):

3 tomaten
1 stuk feta van 150 gram
verse basilicum
paar knoflooktenen
zout, peper, olijfolie

Snijd de tomaten en feta in blokjes, maak de knoflook schoon en snijd klein of maak klein met de knoflookpers. Meng het in een ovenschaal met olijfolie en kruiden en zet in de oven voor ongeveer 20 minuten op 200 graden.

Lekker met brood of gewoon zo. Ook te maken in persoonlijke kleine bakjes, wel zo leuk om te serveren!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s