Event: Feest der Vergeten Groenten

De Historische Groentehof organiseert voor de achtste maal in successie Het Feest der Vergeten Groenten op zondag 25 september 2011. Circa 30 koks gaan zich uitleven op een bacchanaal met louter vergeten groenten. De inzet is de variatie aan authentieke smaken. Het Feest der Vergeten Groenten is een 10 gangen bacchanaal in de vorm van een diner marchant. Daarin worden allemaal vergeten groenten en ook diverse streekproducten verwerkt.

Eigenlijk is het evenement een eerbetoon aan de vergeten groenten. De gasten zijn veelal gelijkgestemde geesten en dat is te merken aan de sfeer. Er zijn ook rondleidingen in onze tuinen van vergeten groenten en fruit en er is een kruidenworkshop.

Rijkdom aan smaken

Wederom gaan enthousiaste kookteams uit het hele land aan de slag om een fabuleus 10-gangen diner met vergeten groenten te maken. Dankzij het vakmanschap en de ambachtelijke nijverheid van de vele koks kunnen we een enorme hoeveelheid lekkernijen presenteren. Alles op basis van de rijkdom aan smaken uit De Historische Groentehof. Te denken valt aan oerboerenkool, meloenkomkommer, aardappelpompoen, Brave Hendrik, Luie Wijven bonen, Victoriaanse snijkool, Rouge Ecorce de Crapaudine bietjes en vele andere fantastische vergeten groenten.

Klik hier voor meer informatie.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s