Word Miss Natural

Miss Natural, wie wil dat niet zijn? Zo natuurlijk mogelijk leven zonder jezelf vol te stoppen met allerlei onnatuurlijke voedingsstoffen of crèmes en dergelijke. Om af te vallen, of lekker in je vel te zitten proberen we vaak van alles uit, terwijl de beste manier is om terug te gaan naar de basis. Dat dit niet altijd even makkelijk is, weten we allemaal, want dagelijks worden we blootgesteld aan verleidingen of ontbreekt ons de tijd om echt even stil te staan bij wat wel en niet goed voor ons is.

Daarom is er nu de site missnatural.nl, waar je dagelijks wordt gevoed met nuttige informatie over het gebruik van cosmetica, voeding en beweging. Je kunt natuurlijk dagelijks de site bezoeken voor de laatste informatie, maar meer profijt heb je als je ‘Miss Natural’ wordt. Dat is nu helemaal gratis, en als je nu lid wordt is het lidmaatschap voor altijd gratis.

Miss Natural is een initiatief van Eva de Beijer. Eva is geen gezondheidsfreak, maar probeert zoveel mogelijk gezond te leven en daarin een juiste balans te vinden: “Ik ben dit platform begonnen omdat ik merk dat er een steeds grotere belangstelling komt voor gezonde en eerlijke voeding en natuurlijke cosmetica en verzorgingsproducten. Net als ik denken steeds meer mensen na over de kwaliteit van het voedsel dat ze dagelijks tot zich nemen, maar ook waar het vandaan komt, hoe het verbouwd is, getransporteerd en bewaard wordt.”

Ik kan me er helemaal in vinden en doe mee met Eva om meer mensen ‘natural’ te maken!

One thought on “Word Miss Natural

  1. Pingback: Superfoods | Alles over eten

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s