Eten uit de steentijd is gezond

In het Algemeen Dagblad van dinsdag 30 augustus 2011 is het artikel ‘De steentijd maakt je gezond’ te lezen. Hierin wordt aandacht besteed aan het onderzoek ‘Study of the Origin’ dat docent en wetenschappelijk directeur van de Natura Foundation Leo Pruimboom onlangs in de Pyreneeën heeft uitgevoerd.

Doel van het onderzoek is aantonen dat aandoeningen als overgewicht, diabetes, depressies en andere gezondheidsklachten voorkomen en genezen kunnen worden door terug te keren naar een levenswijze die beter aansluit bij ons genetisch profiel. Het onderzoek is gebaseerd op de grondslagen van de klinische psycho-neuro-immunologie (kPNI). Wij zijn zeer trots op de aandacht in de media, temeer omdat hiermee de klinische PNI de erkenning krijgt die het verdient!

Meer informatie hierover en de link naar het artikel is te vinden op de site van Bonusan. Voor mij eens te meer een belangrijk aanknopingspunt dat vers en zelf bereid voedsel het beste is voor een gezond leven. En daarbij natuurlijk de nodige beweging, want ook die hoort bij een gebalanceerd leven.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s