Boek: Natuurlijk! Zwanger

Als je zwanger wilt worden, is je grootste wens (waarschijnlijk) een mooie gezonde baby op de wereld zetten. Hoewel die wens voor velen zonder problemen wordt ingewilligd, is er een steeds grotere groep vrouwen die ongewild kinderloos blijft.

Als daar geen medisch aanwijsbare oorzaak voor is, wordt door velen snel het medische circuit van IUI, IVF en ICSI ingestapt. Vaak pijnlijke trajecten die lang niet altijd tot resultaat leiden. Tegenwoordig zijn artsen hier niet zo scheutig meer mee en worden mensen vaak eerst gevraagd nog een tijdje te wachten. Verstandig is het dan volgens Eva de Beijer om je te richten op je voedingspatroon en je lijf de juiste voedingsstoffen te geven door natuurlijke voeding en voedingssupplementen. Ze ontdekte dat de moeite om zwanger te worden te maken heeft met je voedingspatroon, het gebrek aan bepaalde vitamines en mineralen in je lichaam en stress… Ze besloot haar verhaal op te schrijven om stellen die zwanger willen worden te wijzen op de voordelen van een gezonde levensstijl voor je eigen gezondheid als de gezondheid van je kind.

Het boek is een combinatie van een persoonlijk verhaal van een vrouw met een kinderwens (die niet vervuld lijkt te worden en dan toch een happy end krijgt) en allerlei nuttige informatie over je lichaam en de werking ervan bij het willen verwekken van een kind. Het is interessant voor iedereen met een kinderwens of je er nu al wel of niet concreet mee bezig bent. Maar ook voor stellen die klaar zijn voor een tweede kind of juist geen kinderen meer willen staat er nuttige informatie in over het voorkomen van zwangerschappen zonder voorbehoedsmiddelen als de pil of het spiraaltje.

Het boek is nu gratis te verkrijgen als e-book. Je kunt het bestellen door op onderstaande afbeelding te klikken. 

One thought on “Boek: Natuurlijk! Zwanger

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s