Winkel: Landmarkt

Al vanaf het moment dat de eerste vestiging van Landmarkt geopend is in Amsterdam wil ik er heen. Het concept klinkt me namelijk als muziek in de oren. Allerlei streekproducten gebundeld op één plek. Al je boodschappen voor een heerlijke maaltijd bij elkaar. Afgelopen  week was het eindelijk zover, ik ging boodschappen doen bij Landmarkt.

De locatie is redelijk landelijk, net buiten Amsterdam, aan het water. Toch word ik niet echt blij als ik naar de ingang loop. Want naast spinazie in zakken (net vers van het land volgens de beschrijving) zie ik allerlei varianten Lays chips liggen. Ik ben in de war, dit was toch een plek voor natuurlijke etenswaren? Althans, zo had ik het altijd begrepen uit de verhalen. Eenmaal binnen begint het me te dagen. Landmarkt is een supermarkt waar geprobeerd wordt zoveel mogelijk producten te verkopen die in de buurt worden geproduceerd. En om het voor de gemaksmens aantrekkelijk te maken, worden er ook producten verkocht die niet zo natuurlijk zijn.

Het is wel een erg prettige winkel om boodschappen te doen, ruim opgezet, je kunt er goed met je winkelwagen manoeuvreren en ze hebben er alles. Ik kan hier alles halen voor mijn cateringklus van dit weekend en dat is prettig. Ik word vooral erg blij van de uitgebreide kaasafdeling met heerlijke kazen (dat heb ik zo gemist in Griekenland).

Conclusie: Landmarkt is een fijne winkel om boodschappen te doen met grote afdelingen voor kaas, vlees, vis, groenten en voor de liefhebbers een restaurant om even bij te tanken. Qua prijs is het goed te doen, alleen de broden vond ik extreem duur. Een leuke winkel om boodschappen te doen als je er in de buurt woont!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s