Lekkere recepten voor de feestdagen, suiker en zuivelvrij!!

In november en december stromen de winkels vol met snoepgoed voor Sinterklaas en Kerst. Er komen lekkere hapjes op tafel en dat heeft toch wel iets gezelligs. Natuurlijk hoef je deze leuke, gezellige momenten niet te missen!

Suiker- en zuivelvrije recepten voor de feestdagenDaarom is er het allereerste receptenboek vol heerlijke en verantwoorde recepten met lekkernijen voor de Feestdagen van Sharon Numan, in samenwerking met Miss Natural. De recepten zijn niet alleen heel erg lekker, maar ook nog eens allemaal suikervrij én zuivelvrij!

Een andere witte Kerst voor jou!
Dus laat het snoepgoed met echte geraffineerde suiker en witte meel dit jaar aan jouw neus voorbij gaan en kies voor deze smaakvolle alternatieven. Sharon heeft aan den lijve ondervonden hoe haar gezondheid veranderde sinds ze gestopt is met het gebruiken van suiker en zuivel in haar dieet.

Lekker genieten van suikervrije én zuivelvrije lekkernijen. 
In dit unieke receptenboek staan allerlei lekkernijen voor Sinterklaas, Kerst en Oudejaarsavond! Denk aan de bekende kruidnoten, maar ook speculaasbrokken, marsepein en een perenspeculaastaart. Maar natuurlijk ook een suikervrije kerststol, kerstkoekjes, ouderwetse gestoofde peertjes en oliebollen!

Ga voor meer informatie naar VoedZo.nl. Je kunt dit ebook ook direct hier bestellen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s