Maak je dromen waar!

Tijdens mijn verblijf in de Berghut een paar weken geleden ontmoette ik Josje Feller van Vrouw en Passie. Een geweldige ontmoeting, omdat ze niet alleen een inspirerend persoon is met wat ze doet, maar ook omdat ze luistert en met je meedenkt. Na onze gesprekken wist ik opeens weer veel duidelijker wat ik met mijn leven moet gaan doen! En omdat ik een dromer ben en altijd enorm veel plannen in mijn hoofd heb, wil ik het evenement wat Vrouw en Passie organiseert op 31 mei a.s. graag even bij jullie  (alleen mijn vrouwelijke volgers dit keer) onder de aandacht brengen! Want wie wil er nu niet haar droom waarmaken? Hierbij Josje’s persoonlijke uitnodiging:

Ik wil je graag uitnodigen voor de 2e Droomdag op 31 mei a.s. in IRL Meetup in Rotterdam.  Zoals je wellicht weet heb ik een missie: Ik wil vrouwen inspireren om te doen wat ze écht willen doen en dat ook blijven doen. Waarom? Omdat ik zelf weet hoe lastig het kan zijn om écht de dingen te doen die je vanuit je tenen wil doen! Daarvoor hebben we de Droomdag vorig jaar opgezet.

Op deze Droomdag spreken 2 van mijn helden, namelijk Esther Jacobs (oa van Coins for Care) en Nils Roemen (oa van Durftevragen). Esther haalde tijdens de invoering van de euro maar liefst 16 miljoen euro op voor goede doelen. Momenteel zit ze op een zeilboot bij Puerto Rico en verdient haar geld in een paar maanden in Nederland met lezingen en workshops. Ze schreef ook nog 3 boeken! Nils Roemen bedacht oa het concept Durf te vragen (#durftevragen op Twitter) en de Waarmakerij. Hij wil alle sociale overwaarde ter wereld verbinden en stimuleert dat mensen elkaar gaan helpen, gewoon omdat het kan! Zijn boek Durf te vragen kun je overigens hier gratis downloaden.

Naast de workshops kun je 2 van de 6 lezingen volgen. Leer bijvoorbeeld van Natascha van Flavourites hoe je je bedrijf naar een hoger niveau brengt of kom erachter wat je nu eigenlijk écht wilt. De workshop ‘Verander je gedachten, verander je leven’ van Toine Simons heeft ook veel impact gehad op mij. De hele dag door kun je speeddaten met professionals die jou helpen met de volgende stap. Ga naar http://vrouwenpassie.nl/droomdag/workshops voor meer informatie.

Kaarten kosten € 39,50 ex btw en kunnen via iDeal betaald worden. Omdat we iedereen écht willen helpen met haar droom, hebben we een max. van 225 deelnemers, dus wacht niet te lang, want vol=vol.

Wellicht tot 31 mei!

Hartelijke groet,
Josje Feller | Vrouw&Passie

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s