Handig om te hebben: Boodschapp!

Zelf ben ik (nog) niet in het bezit van een iPhone of smartphone met Android. Anders zou ik je nu meteen kunnen vertellen hoe de Boodschapp werkt…. Maar dat het een handig instrument is om te kijken wat je in je winkelwagen gooit, daar ben ik van overtuigd. Zelfs zonder dat ik de app heb gebruikt.

Wat is het?

Boodschapp is de app waarmee je producten vergelijkt terwijl je aan het winkelen bent. Nu nog alleen te gebruiken bij Albert Heijn, Jumbo en C1000, maar dat is nog slechts het begin. In de supermarkt scan je het product en je krijgt meteen de vergelijkbare artikelen te zien. Zo ontdek je snel welke pindakaas of cola het beste is, op basis van ingrediënten èn prijs.

Zo kun je kiezen of je de pindakaas kiest met de meest natuurlijke ingrediënten of dat je kiest voor de goedkoopste versie. Is biologisch altijd beter of zijn er ook andere varianten die een soortgelijke inhoud hebben?

Wil je weten hoe het werkt? Kijk dan even naar onderstaand filmpje of ga naar Boodschapp.nl om de app te downloaden (moet je wel een smartphone of iPhone of iPad hebben)!

Boodschapp is onafhankelijk (want niet verbonden aan de voedingsindustrie of retailers), objectief (want ontwikkeld in samenwerking met diëtisten en voedingskundigen) en onderbouwd (want ontwikkeld in samenwerking met diëtisten en voedingskundigen).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s