Boek: 100% gifvrij

100% Gifvrij van Julia KangDeze week las ik het boek 100% gifvrij van Julia Kang. Het boek laat je inzien dat eigenlijk alles wat je niet natuurlijk of biologisch koopt gifstoffen bevat. En dat is best een  eye-opener. Het gaat namelijk niet alleen om eten. Want als vaste volgers hoef ik jullie natuurlijk niet meer te vertellen dat eten wat uit de fabriek komt vol zit met allerlei ongezonde toevoegingen, die je beter niet kunt eten, als je een gezond en fit lichaam wilt.

Maar het boek gaat verder dan dat en stelt dat door alle gifstoffen die we binnen krijgen van wasmiddel, schoonmaakmiddel, make-up, douchegel, shampoo, etc. ons ook van binnen heel ongezond maken. Deze gifstoffen zouden zelfs leiden tot overgewicht, omdat het allemaal in je lichaam blijft hangen en daardoor ook de verkeerde vetten aantrekt. Dus als je echt wilt afvallen dan is het goed om alleen nog maar biologisch en natuurlijk boodschappen te doen.

Julia Kang geeft in haar boek ook handige tips om goedkoper te leven, want we weten allemaal dat een goede natuurlijke shampoo of make-up veel duurder is dan de op grote schaal geproduceerde troep die we dagelijks gebruiken. Zo kun je olijfolie of kokosolie gebruiken om je make-up te verwijderen. Je alleen nog maar wassen met water en geen  parfum meer gebruiken. Wasmiddel en afwasmiddelblokjes kun je ook minder gebruiken omdat ze voornamelijk geur toevoegen en lang niet altijd nodig zijn om iets schoon te krijgen. Het is het proberen waard en zo kun je heel wat besparen op boodschappen. Geld wat je dan weer overhoud om iets duurdere biologische groenten van te kopen.

Wil je ook alles weten over een leven zonder gifstoffen? Bestel het boek 100% gifvrij van Julia Kang dan hier.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s