Event: Viva las Vegas

Viva las Vega'sAfgelopen maand hebben bijna 2000 mensen meegedaan aan de Veggie Challenge. Een maand lang minder of helemaal geen vlees meer eten. Vegetariërs konden zelfs de uitdaging aangaan om helemaal geen dierlijke producten meer te eten. In deze maand besloot ik zelf om mijn eigen activiteiten veel meer op vegetarisch eten te richten. Als thuiskok kook ik vanaf nu alleen nog maar vegetarisch en dat wordt erg goed ontvangen!

Op zaterdag 30 juni a.s. wordt deze maand afgesloten met een echt vegetarisch festival, Viva las Vegas. Het festival bestaat uit verschillende workshops (onder andere van Jacinta Bokma, Lisette Kreischer en Kyra de Vreeze) en een markt met de heerlijkste vegetarische gerechten. Je kunt films kijken en natuurlijk allerlei mede-vegetariërs ontmoeten. Na de markt is er een vegetarische barbeque en als afsluiting een daverend feest in Club V.

Wil je ook een hele dag geïnspireerd worden op het gebied van vegetarisch eten? Ga dan op 30 juni naar Viva las Vegas in Studio/K in Amsterdam.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s