Recordpoging: de langste vegetarische tafel

Ook de Vegetariërsbond organiseert deze zomer een spannend evenement. De recordpoging om de langste vegetarische tafel te vullen met mensen. Minimaal 600 en maximaal 800 deelnemers kunnen mee-eten, zodat er sprake is van een record.

Langste vegetarische tafel vegetariersbondOp 11 juli vindt de recordpoging plaats en je kunt meehelpen om dit record te realiseren. Sponsor bijvoorbeeld een tafel en geef deze een thema mee, dit kan al voor 25 euro (helaas heb je geen zekerheid dat je dan ook aan je eigen gesponsorde tafel zit). Wil je niet sponsoren, maar wel bijdragen, dan kun je je aanmelden als vrijwilliger, je kunt meekoken, opbouwen of serveren tijdens de recordpoging.

Zelfs aan de vrijgezellen is gedacht, ben je single en wil je andere vegetariërs ontmoeten? Dan kun je je aanmelden voor een date via Vegadates.com. Je betaalt dan 5,00 euro voor een plek aan de gereserveerde tafels.

Doe jij mee aan deze recordpoging? Kom dan op woensdag 11 juli a.s. om 18.00 uur naar het Museumplein in Amsterdam and make it happen!

Ga voor meer informatie naar de site van de Vegetariërsbond en doe mee!!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s