Boek: Puur genieten

Puur Genieten - Pascalle NaessensPascalle Naessens begon haar carrière als model. In Vlaanderen is ze tegenwoordig beter bekend als presentatrice van het programma ‘Mijn pure keuken’ en als schrijfster van de gelijknamige kookboeken.

Onlangs is haar derde kookboek ‘Puur Genieten’ uit gekomen en dat is inderdaad een waar genot! Het begint al met de prachtige foto’s van een mooi gedekte tafel in het bos en een vrolijk lachende Pascalle met een plank vol heerlijk eten. Het boek is prachtig vormgegeven en kent bijzonder leuke gerechten.

Recept-Pascalle-Naessens,

Vis met kokosmelk, tomaat, limoen en koriander

Ik probeerde de koude avocado/komkommersoep en de vis met kruiden, kokosmelk, limoen en tomaatjes (zie foto). Beide zeer eenvoudig te bereiden gerechten, maar met een bijzondere en intense  smaak.

Pascalle werkt volgens mijn favoriete principe, niet  te veel ingrediënten, maar wel een heerlijke smaak. De recepten zijn gezond, simpel en vooral heel erg lekker. Een heerlijk boek als je zoekt naar een boek wat je helpt gezond, fit en slank te blijven op een lekkere manier!

Puur Genieten dus!

Puur Genieten van Pascalle Naessens koop je hier.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s