Doe mee aan de nieuwste kookrevolutie!!

Thuis MakenVandaag is het eindelijk zover, het is 1 oktober 2012 en we gaan van start met het project Thuis Maken!

De laatste maanden heb ik veel geëxperimenteerd in de keuken. Voornamelijk met het maken van ingrediënten die je normaal gesproken snel in de winkel koopt. Voor mij gold eigenlijk de laatste jaren dat ik heel veel dingen niet meer at, omdat ik ze niet meer in de winkel wilde kopen. Doordat ze vaak een enorme hoeveelheid E-nummers en andere ingrediënten die ik zelf nooit aan een maaltijd toe zou voegen bevatten. Zelf maken werd dus mijn motto, en in die actie ontmoette ik Ianna (van Beginspiration). Ook Ianna voelde de behoefte om meer zelf te maken en we besloten mensen te inspireren ook meer zelf te gaan doen!

Dit mondde uit in het project Thuis Maken, met echt logo en nieuwe website (met natuurlijk enorm veel dank aan Arjan, die onze kritieken ter harte nam en veel tijd stak in het fine tunen van het logo!).

Vanaf vandaag kun jij dus meedoen aan de nieuwste kookrevolutie, Thuis Maken en we hopen dan ook dat je naar harte lust recepten gaat indienen. Laat je niet weerhouden als er al een soortgelijk recept online staat. We willen vooral laten zien dat er al heel veel thuis wordt gemaakt en dat jij daar onderdeel van bent.

Heb je zelf een blog? Stuur dan een linkje mee, dan wordt dat er op de site bijgeplaatst!

Heel veel plezier met jouw thuisgemaakte recepten!

3 thoughts on “Doe mee aan de nieuwste kookrevolutie!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s