Boek: Weekendlunch

weekendlunch Janneke PhilippiEr is weer een kookboek uit waar je eigenlijk niet omheen kunt. Janneke Philippi (bekend van delicious.) heeft met haar boek Weekendlunch een waar pareltje op de wereld gezet!

Het eerste wat opvalt is de prachtige vormgeving. Wat een geweldige foto’s, maar vooral de sfeer die het boek uitstraalt is geweldig. Je krijgt direct zin om aan de slag te gaan en heerlijke lunches te gaan bereiden voor vrienden en familie. Wat dacht je van geroosterde vijgen met gorgonzola, borlottibonen met tonijn en truffelaardappeltjes met kruiden. Gewoon een simpele, maar overheerlijke lunch voor het weekend!

De stijl is Italiaans en Frans, alsof je zo in het zonnetje op het terras zit en geniet van een heerlijke lunch. In dezelfde stijl zijn de recepten niet bijzonder moeilijk, en bevatten ze geen enorme berg aan ingrediënten. Verder een aantal ideeën om zelf ingrediënten te maken als Madras currypasta, boter, labneh en allerlei bijzondere dressings voor salades.

Dit boek wordt de komende tijd absoluut een van mijn favorieten. Morgen krijg jij het recept voor romige linzen met bacon.

Wil jij ook heerlijke weekendlunches op tafel zetten? Bestel Weekendlunch hier.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s