Help Alles over Eten de winter door!

… en de lente en de zomer!

Zo kan het niet langer......

Zo kan het niet langer……

De laatste maanden vraag ik me af wat ik moet doen met mijn blog. Door allerlei leuke, nieuwe activiteiten die stiekem toch wel wat tijd en energie kostten, heb ik veel minder tijd gehad voor mijn blog. Bloggen werd meer een verplichting, dan leuk voor erbij. De laatste tijd bedacht ik dat ik er maar mee moest stoppen, het plezier in bloggen was een beetje weg. Dit heeft ook te maken met het feit dat er zoveel leuke en mooie blogs zijn met prachtige foto’s en bijzondere recepten. Ik had het gevoel dat ik niet meer meedeed met de rest.

Tot ik in een week tijd een aantal zeer positieve reacties kreeg van volgers èn opnieuw een notering in de Just Eat top 50 van foodblogs. Vorig jaar stond ik nog op de 46e plaats, dit jaar sta ik op nummer 20. Precies hoog genoeg zodat er een iets uitgebreider stukje over me wordt geschreven dan over de nummer 21 tot en met 50. De reactie van mijn vriend: “Nu ga je toch zeker niet stoppen met je blog hè?”

Nee ik ga niet stoppen met mijn blog, maar om een goed blog te kunnen hebben, is het belangrijk om in ieder geval een goede camera te hebben. Want dat is duidelijk iets wat bij mij ontbreekt. De camera die ik nu gebruik is om de haverklap leeg en als ik dan een foto wil maken bij goed licht, zul je net zien dat er geen reserve batterijen in huis zijn. Dus weer geen goede foto van een nieuw recept. En dat is toch wat ik jullie graag wil bieden, mooie foto’s dat het water je in de mond loopt en je meteen een recept wilt gaan maken.

foto-Irenes-kookwinkelAls jij ook vindt dat ik betere foto’s op mijn blog moet hebben, dan kun je me helpen. Zoals je kunt zien zijn de laatste berichten veel boekrecensies. Ik ben zelf een groot fan van kookboeken en houd je dus graag op de hoogte van de nieuwste en leukste kookboeken. Als foodie houd jij vast ook wel van kookboeken en bestel je vast ook wel eens een kookboek online!

Al een tijdje werk ik met een programma van bol.com. Dit betekent dat als je een boek koopt via mijn website bij bol.com, ik daar een klein percentage over krijg. Nu heeft bol.com voor mensen zoals ik ook een extra gadget ingebouwd en daarmee heb ik nu een webshop met kookboeken en kookartikelen gebouwd. Hierin heb ik een selectie gemaakt van kookboeken en kookattributen die je bij bol.com kunt kopen. Hierdoor krijg jij de bol.com-service die je gewend bent en je betaalt de normale boekenprijs en ik kan sparen voor een echte camera.

Vind je mij of mijn blog zo leuk en wil je nog langer genieten van boekrecensies, recepten, verhalen over eten en tips voor restaurants of events? En binnenkort dus ook echt mooie foto’s? Koop je boeken dan voortaan via mijn kook(boeken)winkel!

En natuurlijk kun je als kerstcadeau ook altijd nog mijn kookboek Natuurlijk! Eten! cadeau geven. Alleen deze maand nog te koop voor 17,50 (ex verzendkosten), daarna weer voor 19,95 (ex verzendkosten).

One thought on “Help Alles over Eten de winter door!

  1. Hoi lieve I, Ik lees je blog altijd met zoveel plezier en ben dus erg blij dat je doorgaat. Pfff. Zit je al in de schnee oder nicht? Ik heb grootse plannen van af 2013 dus dat wordt lachen en meer tijd volgend jaar, want contacten is er lekker bij in geschoten. Mjaah, zo gaan die dingen nu eenmaal. Ik probeer me er maar niet schuldig over te voelen. ik hoop dus dat je blijft bloggen en dat we de komende tijd via de mail en skype contact houden. Houd je haaks op jullie nieuwe plek en tot gauw en kus Tia

    Op 18 dec 2012, om 12:11 heeft Alles over eten het volgende geschreven:

    > >

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s