Boek: Voor altijd jong

jesse van der veldeVoor altijd jong, een illussie of echt mogelijk? Volgens Verjongingscoach Jesse van der Velde is het echt mogelijk! Wat een heerlijk vooruitzicht. Nooit meer na hoeven denken over oud worden, maar je altijd jong en vitaal voelen. Dat wil iedereen toch wel?

In zijn boek Voor altijd Jong neemt Jesse van der Velde je mee in de wereld van voeding, beweging en stress. En laat zien wat deze factoren voor invloed hebben op je gewicht en hoe oud je je voelt. Overgewicht komt namelijk niet alleen door teveel eten, maar wordt ook veroorzaakt door stress. Hoe minder stress in je leven dus, hoe beter het is voor je gezondheid.

Voor altijd jong is geen dieetboek, maar een boek om je levensstijl te veranderen en op die manier gewicht te verliezen en je gezonder en vitaler te voelen. Je leert wat bepaalde voedingsmiddelen voor invloed hebben op je lichaam en hoe je voedingsstoffen kunt gebruiken die helend werken. Het is een boek wat je kunt vergelijken met de boeken van Amber Albarda, hoewel Jesse van der Velde wat verder gaat door zich ook te focussen op het nut van bewegen.

Bij het boek ontvang je ook een dvd met oefeningen die je kunt doen om dagelijks meer te bewegen. Het boek was na het uitkomen meteen al een bestseller. Dat is ook wel logisch want het boek past volledig in deze tijdgeest waarin velen van ons gezonder willen leven, maar ook ontdekken dat alleen maar dieten niet meer werkt. Het gaat om een verandering van hoe we eten en leven en daar is dit boek een goede eerste stap in.

Voor altijd jong van Jesse van der Velde is uitgegeven bij Unieboek, onder ISBN 9789000312870. Wil je je ook de rest van je leven jong en vitaal voelen? Bestel Voor altijd jong dan hier.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s