Vanaf nu is er ook een vegetarische Streekbox

Streekbox lanceert vegetarische variant, de Veggiebox

Thuis koken met streekproducten kon al heel gemakkelijk met de Streekbox, maar nu is er ook een box voor vegetariers! Vanaf vandaag kun je nu namelijk ook de Veggiebox bestellen.

Voor wie de Streekbox nog niet kent even een korte introductie: met de Streekbox krijg je wekelijks alle ingrediënten en recepten voor complete maaltijden: smaakvolle producten, lokaal geteeld of geproduceerd en met een eerlijke prijs voor de boeren.

Veggiebox
De Veggiebox kan één keer in de twee weken geleverd worden en bevat lokale producten van ambachtelijke producenten en leveranciers. De Veggiebox heeft steeds een wisselend aanbod aan ingrediënten, seizoensgerelateerd en altijd zorgvuldig geselecteerd. Producten die de Veggiebox kan bevatten zijn groente en fruit van het seizoen, aardappelen, pasta van speltmeel, vleesvervangers van lupine, zeewierproducten, zuivel en biologisch brood. Alle producten in de Veggiebox zijn puur Nederlands en duurzaam, diervriendelijk en waar mogelijk biologisch geteeld en geproduceerd.

Streekbox: Milieuvriendelijk, diervriendelijk, boervriendelijk
Doordat steeds meer mensen bewuster gaan leven en eten, groeit de vraag naar verse producten die eerlijk en duurzaam zijn geproduceerd. Streekbox speelt in op deze behoefte en levert wekelijks een box met ingredienten die lokaal zijn geproduceerd door de kleinere boer. Zodoende is het mogelijk om de producten echt vers te leveren, is de CO2 uitstoot beperkt door de kleinere afstand van producent naar consument en is een eerlijke prijs mogelijk voor de boer.

Behalve dat de Veggiebox geen vlees en vis bevat, streeft Streekbox ernaar dat alle ingrediënten diervriendelijk zijn. Zo zijn de eieren in de Veggiebox gegarandeerd van vrije uitloop kippen en is de kaas gemaakt met vegetarisch stremsel. Omdat Streekbox trots is op de producten in de Veggiebox, is van elk product de herkomst bekend. Bij de recepten in de box en op de website wordt van alle ingrediënten vermeld welke boer of producent dit heeft verzorgd.

Online bestellen, thuis ontvangen
De Veggiebox kan vanaf 7 maart tweewekelijks worden bezorgd, en kost €27,50 + €5,- verzendkosten.Het is tevens mogelijk om de box een keer per maand te bestellen. Eenmalig en vrijblijvend een Veggiebox uitproberen? Bestel dan een proefbox via de site http://www.streekbox.nl. Op de site is een complete lijst te vinden met alle steden waar Streekbox levert.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s