Boek: Rudolph kookt

Rudolph kookt - Rudolph van VeenRudolph van Veen werd bekend als tv-kok bij het programma Life and cooking, van Carlo Boszhard en Irene Moors. Nu presenteert hij verschillende eigen televisieprogramma’s op de Nederlandse kook-zender, 24 Kitchen. Rudolph heeft al verschillende boeken op zijn naam staan, en onlangs verscheen zijn laatste boek onder de titel Rudolph kookt.

Hierin laat Rudolph je allerlei kooktechnieken zien waarmee je gemakkelijk zelf allerlei culinaire creaties kunt maken. Het boek is mooi vormgegeven en heeft een frisse uitstraling. Door de foto’s in het boek krijg je direct zin om lekker te gaan kokkerellen. De recepten zijn goed opgebouwd en dus voor iedereen goed te maken. Bij elk recept vind je ook leuke tips om een recept eens te maken met andere ingrediënten.

In het boek vind je allerlei gerechten van ontbijt tot diner, ingedeeld in categorieën en ingrediënten bij elkaar. Zo vind je in de categorie vlees bijvoorbeeld allerlei gerechten met kip, lams- of rundvlees op een paar pagina’s bij elkaar.

Rudolph wil laten zien dat iedereen kan koken of je nu veel of weinig ervaring hebt. Wil je ook koken met Rudolph? Bestel zijn boek dan hier.

Rudolph kookt van Rudolph van Veen is in april 2013 verschenen bij Karakter Uitgevers onder ISBN: 9789045206929

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s