Natuurlijk! Eten! ebook

Natuurlijk! Eten! suikervrije editie ebook

 – de suikervrije editie –

Natuurlijk, vers, eerlijk eten op een snelle en gemakkelijke manier. In mijn boek Natuurlijk! Eten! vind je recepten en inspirerende verhalen van mensen die elke dag genieten van natuurlijk eten. Dit boek is ontstaan vanuit mijn passie voor natuurlijk eten. Deze tweede editie van het kookboek is zelfs helemaal suikervrij. Dus ben je bezig je eetpatroon te veranderen en wil je minder suiker eten? Ook dan is dit boek een goede hulp.

Gezond en gevarieerd eten is niet moeilijk

Na jaren te eten en er niet bij na te denken, werd ik me op een gegeven moment bewust van wat ik nu eigenlijk at. Ik ben toen gaan zoeken naar eten dat het beste bij mij past. Ik heb geleerd dat gezond en gevarieerd eten niet moeilijk is, als je de basis in de vingers hebt. Ik ben geboren met een ‘kookgen’, dat is fijn, zo weet ik gemakkelijk mijn eigen recepten te maken. Dit is niet voor iedereen weggelegd. Daarom bied ik je mijn recepten en ideeën aan, zodat ook jij lekker en gezond kunt eten.

Aan het begin van elk hoofdstuk lees je iets over de basis stappen van een recept, zodat je later ook je eigen smaakcombinaties kunt maken!

Eten dat je lijf schoon maakt

Deze manier van eten is gezond en heeft als voordeel dat je lijf er schoon van wordt. Je zit hierdoor beter in je vel, hebt meer energie en je kunt de nodige kilo’s kwijtraken. Ook je smaakpapillen gaan veranderen, je gaat de smaak van echt voedsel weer herkennen en na een tijd heb je geen behoefte meer aan allerleivoorgeproduceerde fabrieksproducten. Producten gemaakt van zout, suiker en maïsmeel zonder vitamines en mineralen. Niet te vergelijken met eten dat rechtstreeks uit de natuur komt en hier vol mee zit.

Vers, van eigen bodem en uit het seizoen

Mijn belangrijkste motto is; Eet vers, zo veel mogelijk van eigen bodem en uit het seizoen. Zo krijg je de lekkerste gerechten en heb je weinig smaakmakers nodig.

Persoonlijke verhalen over natuurlijk eten

Zelf laat ik me graag inspireren door anderen. Daarom vind je in dit boek niet alleen mijn eigen verhaal op zoek naar lekker en vers eten. Tussen de recepten door vind je verhalen van mensen die natuurlijk eten.Zij vertellen hun persoonlijke verhaal over hoe zij over eten denken. Ze hebben allemaal hun eigen opvatting over eten en inspireren je op hun manier.

Mijn recepten kenmerken zich door:

SIMPEL
Dat je niet veel bijzondere ingrediënten nodig hebt om een heerlijke, natuurlijke en lekkere maaltijd te bereiden en dat de handelingen voor de bereidingen door iedereen eenvoudig zijn uit te voeren.

SNEL
Dat je geen uren in de keuken hoeft te staan om gezonde gerechten te bereiden. Met de handige basis stappen leer je hoe je ook je eigen smaakcombinaties kunt maken!

SEIZOEN
Wat de gezondheidsvoordelen zijn van het gebruik van verse groenten, kruiden en fruit uit het seizoen.

STREEK
Waarom je beter vlees haalt bij de biologische of ambachtelijke slager of boer, (vette) vis van de visboer en je beter (biologische) zuivelproducten uit de omgeving kunt gebruiken.

SMAAKVOL
Hoe je smaakvol kunt eten zonder voorverpakte producten met extra smaakmakers en kan genieten van de echte pure smaak. Hoe ook je smaakpapillen zullen gaan veranderen en je de smaak van echt voedsel weer gaat herkennen.

SLANK
Hoe natuurlijk eten er voor zorgt dat je lijf schoon wordt. Je zult hierdoor beter in je vel zitten, meer energie hebben en je kunt de nodige kilo’s kwijtraken.

Klik hier om het ebook Natuurlijk! Eten! direct te bestellen.

3 thoughts on “Natuurlijk! Eten! ebook

  1. Pingback: Recept: Witlofsalade met pruim en geitenkaas | Alles over eten

  2. Pingback: Recept: Spruitjestaart met gerookte zalm | Alles over eten

  3. Pingback: Ebook nu helemaal suikervrij | Alles over eten

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s